Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.11.2021
PLATEBNÍ BRÁNA COMGATE
Nabízí všechny nejpoužívanější platební metody včetně online platby kartou nebo platby přes online bankovní tlačítka. Většina plateb probíhá online, t... číst celé
27.10.2022
HODNOCENÍ PRODUKTŮ
  Recenze / hodnocení zboží a eshopu www.mxtech.eshop.cz nejsou „placené“ a píši je přímo zákazníci, kteří u nás uskutečnili objednávku.  Původ ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
MAZIVA, OLEJE YACCO
26.11.2022
MAZIVA, OLEJE YACCO
made in Francie číst celé
100% ACCURI 2 JETT LAWRENCE
16.11.2022
100% ACCURI 2 JETT LAWRENCE
když miluješ donut a 100% číst celé
VÝFUKOVÉ SYSTÉMY COBRA
03.11.2022
VÝFUKOVÉ SYSTÉMY COBRA
Nové výfukové systémy a koncovky výfuku pro motocykly Harley Davidson. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 


 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Novinky
  3. HODNOCENÍ PRODUKTŮ
HODNOCENÍ PRODUKTŮ
27.10.2022

 

  • Recenze / hodnocení zboží a eshopu www.mxtech.eshop.cz nejsou „placené“ a píši je přímo zákazníci, kteří u nás uskutečnili objednávku. 
  • Původ recenzí je tedy plně ověřený na základě uskutečněné objednávky a formulář s hodnocením zakoupeného produktu je zasílán systémem zákazníkovi automaticky do 14 dnů od uskutečněného nákupu na uvedený email z objednávky. 
  • Udělená recenze zákazníkem nelze ze strany provozovatele upravovat či pozměňovat. Provozovatel eshopu ( prodávající ) může reagovat textovou odpovědí pod danou recenzi.  
  • Recenze produktů slouží k hodnocení zakoupeného produktu ( jeho zpracování, funkčnost, použití materiálu apod. ) pro další zákazníky a můžou být nápomocny při výběru zboží. Recenze produktů nám pomáhá zlepšit kvalitu nabízeného sortimentu. 
  • Recenze produktů může být zákazníkem hodnocena počtem hvězdiček od jedné * ( nespokojenost s produktem) až po pět ***** ( velká spokojenost s produktem ) a zákazník může přidat textové hodnocení. 
  • Recenze produktu, které obdrží jen * až *** bez textového hodnocení jsou ze strany provozovatele smazány a to pouze z důvodu, že neobdrželi potřebné textové hodnocení od zákazníka, které je důležité pro hodnocení daného produktu a odůvodnění, proč zákazník takto hodnotil. V případě, že je textové hodnocení zákazníkem vyplněno, je hodnocení ponecháno u daného produktu. 
  • Recenze produktů není určena k reklamacím objednávky. Pokud má zákazník jakýkoliv problém s dodanou objednávkou, zbožím apod. může nás kontaktovat telefonicky či emailem a my vše vyřešíme k jeho spokojenosti. 

 

  • Recenze na Zboží.cz spravuje a zpracovává provozovatel této platformy. Recenze nejsou „placené“. Recenze můžou být psány anonymně, eshop nemůže do recenzí  zasahovat či jej pozměňovat nebo mazat ke svému prospěchu. Jsou zaznamenávány pozitivní i negativní recenze. Provozovatel eshopu ( prodávající ) může pouze reagovat textovou odpovědí pod danou recenzi. Pouze u recenze označených zeleným štítkem máte jistotu, že pochází od skutečných zákazníků obchodu. 

 

  • Recenze na Google spravuje a zpracovává provozovatel této platformy. Recenze nejsou „placené“. Recenze můžou být psány anonymně, eshop nemůže do recenzí  zasahovat či jej pozměňovat nebo mazat ke svému prospěchu. Jsou zaznamenávány pozitivní i negativní recenze. Provozovatel eshopu ( prodávající ) může pouze reagovat textovou odpovědí pod danou recenzi. 

 

 

 

 

Novinky z našeho blogu

MAZIVA, OLEJE YACCO
26.11.2022
MAZIVA, OLEJE YACCO
made in Francie číst celé
100% ACCURI 2 JETT LAWRENCE
16.11.2022
100% ACCURI 2 JETT LAWRENCE
když miluješ donut a 100% číst celé
VÝFUKOVÉ SYSTÉMY COBRA
03.11.2022
VÝFUKOVÉ SYSTÉMY COBRA
Nové výfukové systémy a koncovky výfuku pro motocykly Harley Davidson. číst celé
POTAHY SEDADEL BLACKBIRD RACING
04.10.2022
POTAHY SEDADEL BLACKBIRD RACING
Nové modely potahů sedadel motocyklu Blackbird Racing Replica Team číst celé

 

 

 


PROČ NAKOUPIT PRÁVĚ U NÁS?
  • OVĚŘENÝ ESHOP S HISTORIÍ - NA TRHU JIŽ OD ROKU 2009
  • VELKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ ZA PŘIJATELNÉ CENY
  • PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, SPOLEHLIVOST
  • ODBORNÉ PORADENSTVÍ - ROZUMÍME TOMU, CO PRODÁVÁME
  • MOŽNOST ODBORNÉ MONTÁŽE ZAKOPENÝCH VÝROBKŮ V NAŠEM MOTO SERVISU
NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

 

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA FACEBOOKU

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA INSTAGRAMU

 

 

KONTAKTY
MXTECH-ESHOP
Aneta a Miroslav Závrbští
Obsah webu je v celém rozsahu chráněn autorským právem. Není-li výslovně uvedeno jinak, není možné obsah přebírat, kopírovat, reprodukovat ani dále šířit jinými kanály, s výjimkou tisku pro osobní potřebu a stručných citací či náhledů na sociálních sítích s uvedením zdroje. Souhlas s užitím obsahu musí být vždy písemný a lze o něj požádat. Vlastníkem a provozovatelem těchto webových stránek je Miroslav Závrbský.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz