Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

 


 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Cookies - souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Cookies - souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Miroslavu Závrbskému, se sídlem Na Dílech 164/19, 76701 Kroměříž, s místem podnikání 2. května 1594, 76361 Napajedla, IČ 74832051, zapsaná u Městský úřad Kroměříž, č.j: ZIV/201/2013/MO/3 ,číslo případu 370806/U2009/1298BA (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

NOVÉ MOTOKROSOVÉ PŘILBY ACERBIS X-TRACK
16.10.2019
NOVÉ MOTOKROSOVÉ PŘILBY ACERBIS X-TRACK
Nové modely přileb Acerbis s váhou pouze 1050 g číst celé
UŽ JE TO TADY !!! KOLEKCE KTM 2020
08.10.2019
UŽ JE TO TADY !!! KOLEKCE KTM 2020
Dlouho očekávaná kolekce pro rok 2020 již na eshopu. číst celé
MOTOKROSOVÉ GRIPY PROGRIP 708 LOCK-ON
08.10.2019
MOTOKROSOVÉ GRIPY PROGRIP 708 LOCK-ON
Progrip 708 s nejnovějším systémem Progrip SCS Speed Control Lock číst celé
SAMONÝTOVACÍ SPONY ŘETĚZU EK CHAINS
02.10.2019
SAMONÝTOVACÍ SPONY ŘETĚZU EK CHAINS
Nový patentovaný systém samonýtovacích spon řetězu. číst celé
PROČ NAKOUPIT PRÁVĚ U NÁS?

- JIŽ 10 LET NA TRHU
- VELKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ ZA PŘIJATELNÉ CENY
- PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, SPOLEHLIVOST
- ODBORNÉ PORADENSTVÍ - ROZUMÍME TOMU, CO PRODÁVÁME
- MOŽNOST ODBORNÉ MONTÁŽE ZAKOPENÝCH VÝROBKŮ V NAŠEM MOTO SERVISU

    NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

     

    MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA FACEBOOKU

    MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA INSTAGRAMU

    KONTAKTY
    MXTECH-ESHOP
    Aneta a Miroslav Závrbští
    PONDĚLÍ - PÁTEK 9:30 -13:00 a 14:00 -17:00
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.