Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.11.2019
NOVÉ MODELY 100% TAŠEK NA BRÝLE
Naskladnili jsme nové modely tašek na MX brýle a doplňky od 100% Najdete již na našem  eshopu !    číst celé
26.12.2019
JEZDCI MXTECH
V ROCE 2019 JSME PODPOŘILI A V ROCE 2020 NAŠE SPOLUPRÁCE POKRAČUJE Z JEDCI:  ROMAN HASTÍK #271 TOMÁŠ ŠVIRÁK #227   /    VOJTĚCH ŠVIRÁK #315      ... číst celé
13.11.2019
NOVÁ KOLEKCE OBLEČENÍ THOR / MOOSE RACING 2020
Novou kolekci motokrosového oblečení THOR / MOOSE RACING 2020 najdete již na našem eshopu.            číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
NASTAVITELNÝ PŘEPRAVNÍ DRŽÁK MOTOCYKLU
23.03.2020
NASTAVITELNÝ PŘEPRAVNÍ DRŽÁK MOTOCYKLU
Přeprava motocyklu nebyla nikdy jednodušší. číst celé
SKLÁDACÍ ROHOŽKA POD MOTOCYKL
09.03.2020
SKLÁDACÍ ROHOŽKA POD MOTOCYKL
POLISPORT PIT BIKE MAT FOLDABLE číst celé
ODNÍMATELNÉ LED BLINKRY
09.03.2020
ODNÍMATELNÉ LED BLINKRY
Nacvakávací motocyklové LED blinkry. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 


 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Cookies - souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Cookies - souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Miroslavu Závrbskému, se sídlem Na Dílech 164/19, 76701 Kroměříž, s místem podnikání 2. května 1594, 76361 Napajedla, IČ 74832051, zapsaná u Městský úřad Kroměříž, č.j: ZIV/201/2013/MO/3 ,číslo případu 370806/U2009/1298BA (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

NASTAVITELNÝ PŘEPRAVNÍ DRŽÁK MOTOCYKLU
23.03.2020
NASTAVITELNÝ PŘEPRAVNÍ DRŽÁK MOTOCYKLU
Přeprava motocyklu nebyla nikdy jednodušší. číst celé
SKLÁDACÍ ROHOŽKA POD MOTOCYKL
09.03.2020
SKLÁDACÍ ROHOŽKA POD MOTOCYKL
POLISPORT PIT BIKE MAT FOLDABLE číst celé
ODNÍMATELNÉ LED BLINKRY
09.03.2020
ODNÍMATELNÉ LED BLINKRY
Nacvakávací motocyklové LED blinkry. číst celé
NOVÉ MOTOKROSOVÉ OBLEČENÍ MOOSE RACING
27.02.2020
NOVÉ MOTOKROSOVÉ OBLEČENÍ MOOSE RACING
Doplněná kolekce oblečení SPRING 2020 číst celé

PROČ NAKOUPIT PRÁVĚ U NÁS?

- JIŽ 10 LET NA TRHU
- VELKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ ZA PŘIJATELNÉ CENY
- PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, SPOLEHLIVOST
- ODBORNÉ PORADENSTVÍ - ROZUMÍME TOMU, CO PRODÁVÁME
- MOŽNOST ODBORNÉ MONTÁŽE ZAKOPENÝCH VÝROBKŮ V NAŠEM MOTO SERVISU

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

 

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA FACEBOOKU

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA INSTAGRAMU

KONTAKTY
MXTECH-ESHOP
Aneta a Miroslav Závrbští
PONDĚLÍ - PÁTEK 9:30 -13:00 a 15:00 -17:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Obsah webu je v celém rozsahu chráněn autorským právem. Není-li výslovně uvedeno jinak, není možné obsah přebírat, kopírovat, reprodukovat ani dále šířit jinými kanály, s výjimkou tisku pro osobní potřebu a stručných citací či náhledů na sociálních sítích s uvedením zdroje. Souhlas s užitím obsahu musí být vždy písemný a lze o něj požádat. Vlastníkem a provozovatelem těchto webových stránek je Miroslav Závrbský.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.