Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.02.2021
NOVÉ PRODUKTY NAŠEHO ESHOPU
    🛒 NOVINKY Z NAŠEHO ESHOPU 🛒     Vybrané nové produkty, které najdete již na našem eshopu.  .................................................. číst celé
27.01.2021
NAŘÍZENÍ EU (2019/1148) OD 1.2.2021
Od 1. 2. 2021  je zakázáno prodat fyzické osobě nenaplněnou startovací baterii.    Nařízení EU (2019/1148) o uvádění prekurzorů výbušnin na trh ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
ČISTIČ VZDUCHU DO AUTOMOBILŮ OSRAM AIRZING MINI 
02.03.2021
ČISTIČ VZDUCHU DO AUTOMOBILŮ OSRAM AIRZING MINI 
Odstraní až 99 % všech škodlivých virů a bakterií. číst celé
VÝPLNĚ PNEU PROTI DEFEKTU AIRMOUSSE
19.02.2021
VÝPLNĚ PNEU PROTI DEFEKTU AIRMOUSSE
Airmousse vás nikdy nenechá zaseknout se na cestách s defektem vaší pneumatiky. číst celé
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDLA WILD ASS
19.02.2021
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDLA WILD ASS
Vhodné pro pohodlnou jízdu na vašem motocyklu. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 


 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Cookies - souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Cookies - souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Miroslavu Závrbskému, se sídlem Na Dílech 164/19, 76701 Kroměříž, s místem podnikání 2. května 1594, 76361 Napajedla, IČ 74832051, zapsaná u Městský úřad Kroměříž, č.j: ZIV/201/2013/MO/3 ,číslo případu 370806/U2009/1298BA (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ČISTIČ VZDUCHU DO AUTOMOBILŮ OSRAM AIRZING MINI 
02.03.2021
ČISTIČ VZDUCHU DO AUTOMOBILŮ OSRAM AIRZING MINI 
Odstraní až 99 % všech škodlivých virů a bakterií. číst celé
VÝPLNĚ PNEU PROTI DEFEKTU AIRMOUSSE
19.02.2021
VÝPLNĚ PNEU PROTI DEFEKTU AIRMOUSSE
Airmousse vás nikdy nenechá zaseknout se na cestách s defektem vaší pneumatiky. číst celé
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDLA WILD ASS
19.02.2021
PŘÍDAVNÉ NAFUKOVACÍ SEDLA WILD ASS
Vhodné pro pohodlnou jízdu na vašem motocyklu. číst celé
NOVÁ KOLEKCE MOTOKROSOVÉHO OBLEČENÍ MOOSE RACING
19.02.2021
NOVÁ KOLEKCE MOTOKROSOVÉHO OBLEČENÍ MOOSE RACING
Nové modely doplněné kolekce oblečení Moose racing Spring 2021 číst celé

PROČ NAKOUPIT PRÁVĚ U NÁS?

- NA TRHU JIŽ OD ROKU 2009
- VELKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ ZA PŘIJATELNÉ CENY
- PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, SPOLEHLIVOST
- ODBORNÉ PORADENSTVÍ - ROZUMÍME TOMU, CO PRODÁVÁME
- MOŽNOST ODBORNÉ MONTÁŽE ZAKOPENÝCH VÝROBKŮ V NAŠEM MOTO SERVISU

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

 

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA FACEBOOKU

MXTECH-ESHOP MŮŽETE SLEDOVAT NA INSTAGRAMU

KONTAKTY
MXTECH-ESHOP
Aneta a Miroslav Závrbští
PONDĚLÍ - PÁTEK 9:30 -13:00 a 15:00 -17:00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Obsah webu je v celém rozsahu chráněn autorským právem. Není-li výslovně uvedeno jinak, není možné obsah přebírat, kopírovat, reprodukovat ani dále šířit jinými kanály, s výjimkou tisku pro osobní potřebu a stručných citací či náhledů na sociálních sítích s uvedením zdroje. Souhlas s užitím obsahu musí být vždy písemný a lze o něj požádat. Vlastníkem a provozovatelem těchto webových stránek je Miroslav Závrbský.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.